Bedrijfscommunicatie op maat.

Minth is uw ideale partner voor al uw bedrijfscommunicatie. We doen daarvoor een beroep op een select team van ervaren meertalige redacteurs, vertalers, grafici en eventmanagers.

Communicatie

Minth geeft u advies op maat. Wij bedenken, ontwerpen, schrijven en produceren alle vormen van interne en externe bedrijfscommunicatie. Van logo’s tot volledige huisstijlen, brandbooks, brochures, leaflets, catalogi, bedrijfsmagazines, POS-materiaal, persdossiers tot direct mailings, newsletters, enz. Ook voor bedrijfsfilms, websites en on- & offline applicaties bent u bij Minth aan het juiste adres.

Vertaling

Minth levert creatieve vertalingen en hertalingen van commerciële en redactionele teksten, maar is ook uw uitgelezen partner voor technische, financieel-economische en juridische teksten in alle Europese talen. We werken met een team van ervaren native vertalers voor wie geen enkel jargon geheimen kent. Heeft u een tolk of meertalig begeleider nodig voor een meeting of event, dan heeft Minth ook hiervoor de geknipte persoon voor u.

Events

Minth organiseert alle events, groot of klein, tot in de puntjes. De synergie met ons meertalig communicatieteam is ons handelsmerk. Op ons palmares: interne en externe corporate events, beurzen en standenbouw, seminaries, teambuildings & incentives, winkelopeningen, personeelsfeesten,… We helpen u daarbij steeds om uw boodschap optimaal over te brengen en nemen al uw zorgen in onze handen, zowel voor, tijdens, als na het event.

Kom gerust dichterbij.

We hebben een mooi palmares van referenties beschikbaar op aanvraag.

Stuur ons een bericht


Minth
+32 2 311 96 78

+32 495 285 881


Straffe medewerkers gezocht !

Op zoek naar een vaste of freelance job bij Minth ?

Stuur je cv naar work@minth.be.

Check onze vacatures.

Blijf ons volgen.

Ontvang als eerste alle nieuws van Minth in uw mailbox.